V noci kurvou

V noci kurvou

Anotace: a přes den čím?

Snad jen tmou procházíš snem,
bez oblak a útěchy v očích ostatních,
v noci kurvou co zadarmo vše udělá,
před den pozorná žena jenž srdce své neprodá.

Možná, že procházíš dnešním dnem,
bez slz, bez špatných řečí,
vědoma si každého svého kroku,
šaty z ramen pozvolna samy šly.

V noci kurvou co zadarmo vše udělá,
přítelkyně možná přes den nejeden,
kdy slzy druhým se smutkem z očích odchází,
pak jen stín po sluncem jak své srdce se objeví…
Autor Láďa, 02.08.2008
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí