Vlci

Vlci

Anotace: nevím co dodat....

Slzy kapou,
brada třese.
Jdeš za jinou a
já sama v lese.

Vlci vyjí
kolem mě.
Rudé tělo,
tělo mé.

Okusili,
pohltili,
sežrali,
ukončili tak mé trápení.

Kde byl si?
Když jsem tě potřebovala?
Když vlci přišli
a já sama byla?

...Slzy kapou,
brada třese.
Jdeš za jinou a
já sama v lese...
Autor Kira Haulie, 02.08.2008
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., bokken, Romana Šamanka Ladyloba, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak, zvláštní,znám to

09.08.2008 21:12:00 | .K.r.i.s.t.y.

Zajímavé, nejvíc se mi líbí první (poslední) sloka. Zvláštní zpracování.

02.08.2008 23:00:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí