Zdá se mi

Zdá se mi

Anotace: .

Sám si ležím pod hvězdami,
jsi jako noc a já měsícem měl jsem být
tvá krása zaslepila mne
krev proudí do srdce zamilovaného
jsi vánek voňavý,
jsi sen co zdá se mi.

Pod tíhou moudra a svědomí,
myšlenkou na tebe
poznal jsem lásku
v hřejivém dni

Zmaten jsem na rozcestí
štěstí kudy jen vede?
Chci věřit jen na zítřejší den,
dnes jsem bez tebe

Anděl mi prozradil,
kde hledat tě mám
pronikáš do mých žil krásko.

Měl bych se ptát kde jsi a kde jsem já...
Autor Rbb, 06.08.2008
Přečteno 680x
Tipy 20
Poslední tipující: Bohém z Pernštejna, maliska, Oči, anatantal, Ztracená Tereza, Psavec, Belmon, Myrja, igniss, Holis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Něžně plující po vodě.

12.08.2008 15:35:00 | Oči

pěkné, takové milé...

06.08.2008 17:06:00 | Meriel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí