love

love

Anotace: love

Láska je střep vod rexovky
co srdce párá
laciná štětka za dvě stovky
co k ránu zmizí jako pára
pro ni se trápím
žiju a piju
jsem jedna z bublin v akváriu
co rozplyne se nad hladinou
láska je kýbl s špínou
a litry destilátu
láska je k smrti odsouzení
za činost proti státu
pro ni jsem tady
a její vady
mi ani nevadí
jen když mně občas pohladí
Autor zenge, 08.08.2008
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: BArBArKO, pamp_elka, orca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí