Mahagon

Mahagon

Anotace: Zase jsem potkala toho démona s medovýma očima.

Mahagon
při zatmění slunce se do něj každý chce dívat
paragon
napište mi pane na ten pohled
ona, on
kruh nemá začátku ni konce.
Odkdy si kráčí labutě po cestách?
A velký třesk v mém mozku
zvířil nic a zvířil prach
pár planet pár lidí pár okamžiků
pár lásek
pár deníků
a do srdce zásek,
jako třešnička na dortu morbidní pitvy.

A k dovršení toho všeho
rostly kytky
ve spárech na chodnících,
Autor Calypsó, 08.08.2008
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: Lasska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí