Vážka

Vážka

Anotace: ..tahle je loňská..než se z vážky stala šuměnka :o))

Na stéble trávy sedí vážka zmatená
..jen křídel šustění je ze slov ozvěna
v té bujné zeleni se cítí ztracena...
...barvy její se v slunci sotva třpytí!!

Nejspíš je sama sebou lapena
ve vteřině je nikým bez jména
pálí jí slunce jako rána zjizvená..
...stesk pomalu ji táhne do svých sítí!!
Autor šuměnka, 18.08.2005
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí