Tvář

Tvář

Anotace: ...pro jednu dívku, která nedávno odletěla do Ameriky... Měl jsem jí napsanou, už když jsme byli spolu...Nezapomenu!!!

Když před spaním zavřu oči,
vytratí se světla zář.
Nemyslím na nic, svět se točí,
já hned vidím tvoji tvář.

Hebká tvář, jíž zdobí lehký úsměv
a ty oči plné nevinnosti,
jsou to, co zklidní mužů zlobu i hněv
a je živé obrátí v kosti.

Muži se pro ni dopustí i vraždy,
jen když se usměje zas tak krásně.
A ti moudřejší její půvab uchovají navždy
tím, že o ní napíší básně...
Autor nhima, 09.08.2008
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí