Sen

Sen

Anotace: moje myšlenka kdyz byl konec

Tak,už jsme si vše dali,
jeden druhému sny si vzali.
Jen sny o kráse dotyků,
sny o kráse polibků.

Už jsme se dotrápily.
Ty jen tiše souhlasiš.
Hříva koně -kůže snad.
Mé myslenky už pochopily.

Už není věčné:"mám tě rád".
A já ke svému příteli s hnědou kůží spěchám.
Slzy na jeho kůži nechám.

Mých pět let života.
Zbyla v dešťi koňská šlápota.
Vzpínám se osudu a přítěži.
Nikdo mě nedrží v otěžích.
Můj přítel slámou,senem voní.
A sen je vzdalený- podobá se koni.
Autor Maruška123, 11.08.2008
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: Hannazka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo! Druhej odstavec - už jsme se dotrápily! myšlenky? nebo?

21.08.2008 20:00:00 | Hannazka

Dobrá práce!
Jen... zase... jsem šťouralka :o) nemáš tam hrubečku v "y" někde... teď nevím kde... někde před tou myšlenkou... soráč!

21.08.2008 19:59:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí