Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: pro vás nejspíš nepochopitelné, ale pro toho jednoho človíčka to určo pochopitelné je, doufám, že víš, co ti tim chci řict;)

Sbírka: Zamilované

Ty ještě spíš,
ale já už vím:
nebe neklesne níž…
jsi ďáblův syn!

Syn ďábla,
padlého anděla.
v nebi s tebou jsem byla
teď na zem sem sletěla!

Jsi padlý anděl,
z našeho nebe tě shodili.
je to náš úděl,
abychom spolu nebyli…

Jsme oba padlí…
ano, padlí na hlavu!
děsně se nám líbí
křičet pravdu do davu.

Pro mě jsi anděl
třebaže na hlavu padlý …
ale proč si mi uletěl,
proč tvá ústa kradly?

Kradl jsi mé polibky,
ale já nenechala jsem tě krást.
dveře se za mnou zavřely
a tys tam zůstal stát…

A zase si spadl…
Autor angelicek, 13.08.2008
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: ŽV, Woski, Chancer, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Padlý anděl s andělíčkem :-) Promiň, ale jen tak mě to napadlo...
I anděly je třeba trochu hlídat ;-)

20.08.2008 19:58:00 | Chancer

pravda, nejsem z tech, co maji pravo to pochopit a proto me to nezaujalo

13.08.2008 22:14:00 | saddova

...dost jsem uvažoval,ale nakonec ST

13.08.2008 17:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí