Jen pro....

Jen pro....

Anotace: Těch pár chvil co jsme spolu..

Pro jednu vteřinu pouhou,
pro ten letmý okamžik..
S tebou...
Pokaždé dám se svést svou touhou
ve vlasech prsty se ti plést.
Pokaždé,když odejdeš,já bloudím v labyrintu nekonečných cest,
čekám až se znovu objevíš
a nechám s důvěrou se vést..
Pro tu pouhou chvíli,
pro těch vteřin pár,
jen pro ten pouhý mžik,
kdy jsme spolu ty a já,
jen pro ten budu dál žít...
Autor Natalie Kolářová, 19.08.2005
Přečteno 1096x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí