Na tom našem světě

Na tom našem světě

Anotace: ..............

Na tom našem světě,
občas se máme špatně,
občas se máme dobře,

náladu zvednout potřebuje,
každý z nás,
když smutek nás přepadne,
oživit naděje,
potkat někoho,
kterého hledáme,
i když o tom nevíme,
pořád si o tom povídáme,
tajně sníme,
způsoby získání vymýšlíme,

namalované strašné obrazy,
vzpomínek odrazy,
milenek hromady,
kam se poděli akty,

telefonní čísla,
mobily do ticha,
stále hrají,
melodie vyzvánějí,

kolem mě prošla,
za roh zašla,
zmizela,
do země se propadla,

volám na ní,
že o ní sním,
každý den.

přeji si,
od té chvilky,
ve své mysli,
vrátit čas pozpátku,
do minulého pátku,
odemknout svojí,
lásky schránku,
ve svém snu,
říkám to do svého akvária,
mojí starý želvě,
která má z toho noční můry,
neumí žádné čáry,
dřevěné loutky se na mě usmívají.
Autor Vlk v rouše, 17.08.2008
Přečteno 351x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Luciiik, Princezna.Smutněnka, Bíša, carodejka, LauraKošinová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zpovědnice želvička...Krásný.

18.08.2008 10:06:00 | Princezna.Smutněnka

Moc pekne jsi napsal tuhle zpoved.

17.08.2008 22:44:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí