Srdce umírá

Srdce umírá

Anotace: o mém srdíčku

Koukám na oblohu plnou hvězdiček,
doprovází je měsíček,
a já mám pár tajných přání,
i když se nesplní.

Jedno mou duši nenechá spát,
život ochotná jsem za něj dát,
srdce mé umírá při pomyšlení,
co je to za přání.

Chce naposledy vyslovit slova kouzelná,
ta s láskou spojená,
co zahřejí a pohladí,
stáří i mládí.

Jenže nemá povolení,
druhá šance v lásce není,
bohůžel poznalo smrt zakeřnou,
smrdka vzala mu lásku jedinou.

Dnes vzpomínky a přání zůstaly,
ani slzy nezbyly.

Jen obrovzká touha,
tím i bolest pouhá,
však srdce bušit přestane,
a smutek zažene!
Autor Vacluvka, 18.08.2008
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Caracol, Mary-Lin, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A i když druhou šanci nebudeš mít, jsou tu i druzí, a ty pohlaď.

05.10.2008 22:43:00 | Přítel

správně, zažeň ten smutek! A někdy aj v lásce jsou druhé šance...mě se teď naskytla, ale, možná dělám blbost, odmítám ji...

20.08.2008 08:59:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí