Jak vrátit čas?

Jak vrátit čas?

Anotace: ...

9. červen to je ten den,
kdy se mi splnil tajny můj sen.
Poznala sem někoho,koho měla sem ráda,
já však brala ho ze začátku jen za kamaráda.
Teď už vím že chybu sem udělala,
když sem se do něho bezhlavě zamilovala.

Ten čas nejde vrátit a jeho přetvářka smít,
tys musel mě trápit a srdce mi vzít.
Nyní s jinou trávíš své dny,
prožíváš s ní ty moje sny.

Vzpomínám na ten čas strávený s tebou,
na ty dny které sme byly jen ve dvou.
Hvězdy nám nad hlavou zářili jasně
a já tu teď o tom už jenom skládám básně....
....a vzpomínám...
Autor kdo.to, 19.08.2008
Přečteno 619x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čas nevratíš..žíj..dál..všude čeká spousta štěstí..

17.12.2009 15:50:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí