Před zrcadlem

Před zrcadlem

Anotace: Tohle je zamyšlení nad sebou sama.Trochu jsem chybovala, v jedné hádce s přítelem přepískla a moc mě to mrzí...Zklamala jsem nejen jeho,ale i sebe...

Krásná tvář a srdce jak jahody mražený,
odevzdaná osudu, ruce nad hlavou vzpažený.
Oči únavou se od hněvu klíží,
kdo miluje, ten přece neublíží!
Nebo tak by to nejspíš býti mělo.
Milovat duši a ne jen tělo.

V té krásné tváři je zanechaný v očích odstín hnědozelené krutosti.
A pod tím filmem, pod tvrdou slupkou,
je práh velké lítosti.
Za rty, které v úsměvu jak hladina se čeří,
je velké PROMIŇ, kterému už hůř se věří.
Ta bolest, která už bohužel nejde vzít zpátky,
je jako život-intenzivní, i když někdy tak krátký.
A tak nezbývá, než pohlédnout znova k obrazu svému,
napravit své chyby a z příšery udělat znova laskavou ženu.
Autor melebele, 19.08.2008
Přečteno 396x
Tipy 6
Poslední tipující: dablik007, Psavec, Bíša, Actafool
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

špatnej rytmus

19.08.2008 22:44:00 | saddova

krásný! dostala si mě.. jen doufej že si někdy tyhle slova přečte!

19.08.2008 22:29:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí