ŠRÁMY BOLESTI NA KRVÁCEJÍCÍM SRDCI

ŠRÁMY BOLESTI NA KRVÁCEJÍCÍM SRDCI

Anotace: Hledej!Až si budeš jist žes našel.....zjistíš, že hledal si jinou věc!Že ve snaze jít dál si poslouchal touhu uvnitř sebe!Jenže existuje vůbec to.....co ty hledáš?(zkuste se nad tím hlouběj zamyslet-myslím, že to stojí za to!)

Šrámy na duši.
Šelest přehluší
tlukot křídel můr, co zdobí lampy hvězdných sfér.
Vystup z temných chmur, jen to co chceš ber.
Dej jak dávat jenom chceš, nevěřím že mi lžeš!
***
Co je na střepy,
nikdo neslepí.
***
I když naději v srdci nosíš,
ty a já už nejsme my.
Tvář přede mnou skrývat nemusíš,
není toho kdo to ocení!
***
Sny se změní v chlad,
po tvé lásce netouží můj hlad.
***
Vůně lilii
city opíjí!
Bolest v srdci mám,
když v noci usínám.
To co chtěla sem,
změnilo se v šlem.
Dým a kouř v mých květech štěstí máš!
Dnes svět není jen náš!
Já se nestydím,
chyby nevidím.
Všechno zvládnu jak ty by sis přál,
uvadnu až odejde cit, co měl mě hřát!
Tak jdi světlem dál,
kdo by o to stál,
aby byl pár ze srdcí nás dvou!
Tíží mysl mou,
dál ji k tobě zvou-
ty hlasy co neznají klam.
Netoužíš prý být sám!
***
Tak dnes vyměnim lásku za pocit-
že měla sem se kdysi líp!
Nežli tiše z trápení hnít,
najdu v sobě klid!
Pošlu pryč trpkou chut´ svíravou,
pošlu pryč černý mrak jež mi pluje nad hlavou!
***
Vidím naději
v tající závěji.
V žhnoucím slunci,které nelze obejmout.
Nechci být žalem spoutaná a nemoci hnout.
V noci plné hvězd nechci se už nechat svést!
Chci tančit světem bez zármutku z neřesti,
Chci nechat za sebou otěže mého smutku z neštěstí!
Autor mely, 20.08.2005
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí