Nedokončená...

Nedokončená...

Anotace: ...

vstáva z postele nevyspatá,unavená
odokryje sa,no všetko je tak ako bolo,
druhá polka postele je stále bez mena,
utrie oči,zopne vlasy,kráča na molo.

na tom mieste,opustenom a tak krásnom,
každý deň sedí,vo vetre vypúšťa myšlienky,
prežíva život v opustení,bojuje s časom,
stále zas a znova ožívajú jej spomienky.

rozopne vlasy,vietor s nimi robí čo chce,
príval vĺn jej objíma nohy,snád aj telo,
tá hudba vln,to svetlo,ktoré z nich sa mihoce,
jej dodávala radosť,ked sa jej cnelo.

a tak ako každý večer,priloží do krbu,
ľahne si pred spomienkovú fotku,vezme deku
pozerajúc na ňu predbdie zas dalšiu noc dlhú,
rozbité sny,prázdne srdce,kričiaca nemo...

...oddáva sa napospas nespravodlivému svetu...
Autor maliska, 21.08.2008
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, Bíša, bokken, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí