jak?

jak?

Anotace: ptám se tě

mám strach z lásky,
mám v hlavě ty věčné otázky,

jestli nám láska pomáhá,
a nebo proč nás svléká donaha?

ják se lásce postavit,
a dá se jí věřit?

milujeme jen jednou,
snad máme šanci druhou?

pozná se ta opravdová,
ta co hlavu zanotává?

až mi na to dáš odpověť pravdivou,
butu tvou jedinou!

ovšem opak pravdou se stane,
můj pane!
Autor Vacluvka, 23.08.2008
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Caracol, drahý, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý by měl mít druhou šanci, někdy i třetí, čtvrtou..;-)

02.09.2008 21:46:00 | Caracol

...proč ten pesimistiký závěr?
Láska,vynechme zamilovanost a po létech zjistíme která byla ta pravá :-)

27.08.2008 22:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí