Smíření se s koncem

Smíření se s koncem

Anotace: ...

Lístek po lístku k zemi se snáší,
v srdci klid a pohoda začínat raší.
Po dlouhé době je tu krásný stav,
můžeš být lásko bez obav,
snad vydrží déle než jeden den pouhý,
snad dokáži zbavit se bezmezné touhy
po tobě...

Lístek po lístku k zemi se snáší,
poslouchám píseň, právě hrají tu naši.
Po tvářích pomalu slzy stékají,
na slíbnutí od tvých rtů čekají.
To však nemá šanci se stát,
je na čase ze země již vstát
a za minulostí zavřít dveře...

Lístek po lístku k zemi se snáší,
však víš co všechno to obnáší...
Autor efie, 24.08.2008
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Actafool, Rbb, fijalka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí