Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Pro moje ZLATÍČKO Kačenku a Olího, o nichž to je. Vlastně taková básnička na přání.

Každou noc vzlykám do polštáře,
myslel to vážně, když spolu jsme byli
nebo v něm příště najdu lháře?
V tu chvíli oba snili jsme. Snili?

Sama nedozvím se, kdy opustí tu,
se kterou se líbá přede všemi.
Hraje si se mnou podivnou hru?
Mám hrát jí s ním? Na kamenité zemi.

Tak poraď mi, co dělat mám.
Ty dvě krásné noci-chtěla bych se vrátit.
Dnes u jiného štěstí hledám
a čekám. Vždyť nemám co ztratit.

Anebo mám? Kdo mi to poví?
Ty...on...písečné duny?
Snad řekne mi to svými slovy
až setkáme se u laguny.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 24.08.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Iva Borecká, Emily Winnacott, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by to řekl "svými slovy".. kéž by pravdu neřekla jiná osoba..

24.08.2008 20:35:00 | Emily Winnacott

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí