Drahá

Drahá

Anotace: Vzácné a křehké věci potřebují zvláštní přístup!!

Vzácné a křehké věci
potřebují zvláštní přístup
vždy se budu snažit ti dát
tu nejláskyplnější péči

Něco se zničí
něco se rozbije
myslel jsem, že to zvládnu
ale nikdy nevyřčená slova
mne tolik rozjitřila
že zbylo tak málo, co ještě mohu dát

Andělé se stříbrnými křídly
by neměli poznat bolest
raději bych trpěl za tebe
jestli bůh určil
že pouze On může porozumět
doufám, že to jsou tvoje oči
kterými hledí

Něco se zničí
něco se rozbije
myslel jsem, že to zvládneme
ale nikdy nevyřčená slova
mne tolik rozjitřila
že zbylo tak málo, co ještě mohu dát

Modlím se, aby ses naučila věřit
ve všem mi důvěřovat
a ve svém srdci si uchovali místo pro mne

Něco se zničí
něco se rozbije
myslel jsem, že to zvládneme
ale nikdy nevyřčená slova
mne tolik rozjitřila
že zbylo tak málo, co ještě mohu dát
Autor Quoman, 25.08.2008
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: okapovaroura, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí