Když tělo mluví

Když tělo mluví

Anotace: Touhám duše, tělo naslouchá, co tělo žádá, drží srdce uvězněné

Touhám duše
tělo naslouchá
co tělo žádá
drží srdce uvězněné

Co mysl hledá
za tím půjde rozum
když mluví tělo
vše ostatní je bezcenné

Jsem jenom anděl
co se žene slepě
tímhle světem

Jsem tu jen otrok
vydaný na milost
dívce

Ach, potřebuji Tvou něhu
ach, potřebuji Tvůj dotyk
ach, sním o jednom pohlazení
ach, snažně prosím

Touhám duše
tělo naslouchá
co tělo žádá
drží srdce uvězněné

Co mysl hledá
za tím půjde rozum
když mluví tělo
vše ostatní je bezcenné

Necháváš mě čekat
na slib
co mi patří

Prosím, přestaň diskutovat
prosím, přestaň ztrácet čas

Ach, potřebuji Tvou něhu
ach, potřebuji Tvůj dotyk
ach, sním o jednom pohlazení
ach, snažně prosím
Autor Quoman, 26.08.2008
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí