K dobré noci

K dobré noci

Anotace: Samotnýho člověka v posteli napadají věci chmurné... Kór když je zvyklej tam nebýt sám... :o)

Ležící v posteli myslím jen na Tebe,
panel cloní mi v pohledu na nebe,
na noční oblohu ozařenou lunou,
kde beran a ryby k sobě blíž a blíž se sunou.

Celý vesmír teď patří jen nám,
když láska pevná naše je jak trám,
ikdyž jsem tady a Ty jsi tam,
buď si jistá, že rád Tě mám.

Pláče mi srdce, oči mé mi slzí,
že nejsme spolu, i teď, mě vážně mrzí,
Jediné co v radosti udržuje mě,
je že už dopoledne zítra se sejdeme.

Jestliže vytáhl jsem Tě z pokojného snění,
omlouvám se a posílám k sladké noci sladké políbení...
Autor t3st, 26.08.2008
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: bělásek, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Erion Fate
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

solidni sms :]

05.09.2008 14:01:00 | Jan Střelec

Jemná, psána s něžností...
Vítej zde :o))

26.08.2008 14:45:00 | labuť

příjemná, milá, áách ;-)

26.08.2008 09:54:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí