Krutě trpět

Krutě trpět

Anotace: Prostě vydržím krutě trpět je to obtížné, někdy je to těžké

Kde jsi byla, když jsem upadl v nemilost?
srdce zamrzlé, v pustém prostoru
vidím ti na očích, že se něco mění
nic neříkej, prosím, jenom bys lhala

Nenašel jsem poklad, kde jsem si myslel
klid duše se nedá koupit
přesto pořád věřím

Prostě vydržím
krutě trpět
je to obtížné,
někdy je to těžké sdělit

Anděl mě vedl, když jsem byl slepý
řekl jsem: „Rozmyslel jsem si to, zaveď mě zpátky“
a teď už věřím
z nejtemnějších koutů jsem byl vyrván
volal mě, a zrodila se láska
teď už věřím

Prostě vydržím
krutě trpět
je to obtížné,
někdy je to těžké sdělit

Prostě vydržím
krutě trpět
je to obtížné, někdy
je to velmi těžké sdělit
Autor Quoman, 27.08.2008
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí