Milenci na dobrou noc

Milenci na dobrou noc

Anotace: Když se narodíš jako milenec narodíš se, abys trpěla

Tady, někde v mém srdci
Je stále jedna má část
která dokáže mít ráda

A já, já si pořád beru to nejlepší, co máš
i když jsem si jistý, že to není
to nejlepší pro mě

Když se narodíš jako milenec
narodíš se, abys trpěla
jako všechny duše spřízněné
a všichni duší spříznění

Mohu vidět výstražná znamení
ale jen pomáhají zdůraznit
Tvou krásu

Nečekám snadnou cestu
opravdové štěstí nelze zakusit
tak snadno

Když se narodíš jako milenec
narodíš se, abys trpěla
jako všechny duše spřízněné
a všichni duší spříznění

Jako všechny duše spřízněné
a všichni duší spříznění

Jen si dej na čas
budu čekat v řadě
ani mi nemusíš říkat
kdy nastane ten den

Když se narodíš jako milenec
narodíš se, abys trpěla
jako všechny duše spřízněné
a všichni duší spříznění

Jako všechny duše spřízněné
a všichni duší spříznění
Autor Quoman, 27.08.2008
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí