Mlask

Mlask

Anotace: Pusinkujete se taky tak radi ?

Viš,co vzniklo láskou jako první ? Asi hubička. Jenom letmá, taková málá, maličká. Líbáš sladce a voníš mi jak touha po dálkách,jak nepřečtená kniha, co láká k ochutnání, jen nevim, jestli libat me rty je i tve přáni. Ja vedle tebe cítím, že mužu být kým si jen zamanu,nebyt tak tvrdohlavá a umanutá,tak i tvým očím navždy propadnu. A stisknout svymi rty ty tvé znovu a znovu a okusit tvuj jazyček je mým přáním, nebo možná, že tu zase jenom blbě do tmy z teploty žvaním:-)))
Autor gonzeska, 27.08.2008
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, Actafool
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...od té doby co nemám zuby,je i to líbání nějaké bezzubé :-)

27.08.2008 21:36:00 | WAYWARD

:-)pěkně sis pohrála se slovíčky!:-) a z teploty to asi nebude:-)

27.08.2008 21:27:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí