Touha po (ženě)

Touha po (ženě)

Anotace: ...

Medvídek a šípková růže,
chci poznat, jak voní Tvá kůže,
pak ochutnat Tvé rty smyslné
a obejmout Tvé tělo nevinné.

Když každou noc pozoruji oblohu,
touhou po Tobě usnout nemohu.
Slzy mé podhlavník zkrápí,
když srdce Tvé se pro mně trápí.

Chtěl bych být s Tebou pod noční oblohou,
ať na nás mříže dosáhnout nemohou.
Mazlit se s Tebou a milovat,
pod hvězdnou oblohou lásku si slibovat.

Je jako plamen, spálí a pohasne,
vzpomínky na ní jsou ale překrásné.
Autor Oto B., 28.08.2008
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí