Tehdy

Tehdy

Anotace: Jak může láska pomoct

Tehdy mě srdce bolelo, potřebovalo změnu, přímo křičelo

Tehdy mi bylo vážně úzko, tváře stuhlé, pod nohama kluzko

Tehdy nebylo cesty tam ani zpátky, to co bylo rozpadlo se na odpadky

Tehdy jsme v těch odpadcích chtěli ještě chvíli žít, všecno zase napravit

Tehdy jsem se na toho koho jsem již dávno znala zcela jinak podívala

Tehdy oči mu hořely, ústa se smály, vlasy plály..

Tehdy jsem se zamilovala

Odpadky nech ležet, nech už to být, chci zase žít

Tehdy se mé srdce smálo i proto málo, pro úsměv, oči, vlasy, že tak krásný člověk míjí stejné trasy

Tehdy jsem byla zas silná, šťastná, ikdyž nejistá, pod nohama nová tráva narůstá

Tehdy první pohledy, polibky, tlukot srdce, první dny ruka v ruce

Tehdy taky přišlo zklamání, jeho srce mě mělo jen nahraní

Ted stojím sama, slabá, bez odpadku, dopíjím příkrost předchozích řádků

žádná láska
jen já
sama, smutná, zklamaná, nová, jiná, svobodná
Autor saroko, 28.08.2008
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, melebele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...troufalý návrh:(místo kroků - řádků)

05.09.2008 14:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí