Lovec a šelma XL.

Lovec a šelma XL.

Anotace: ...strach ze dnů příštích...

Sbírka: Lovec a šelma

Nedá se holka fakt nic dělat,
pro zásoby budeme muset jít,
prostor spíže začíná se bělat,
nechtěl bych v dalším měsíci hlad mít.

Nenamítej, že něco ulovíme,
jen o maso tu vůbec nejde,
o tom přece oba dobře víme,
pestrá strava oběma se sejde.

Lovec jinak než na lov se chystal,
marně přemýšlela, co se děje,
když ten vak na kavalci přistál,
začala tušit, kam to dospěje.

Fenka najednou znejistila,
co když chce se jí lovec zbavit,
vrátit do kotce se nechtěla,
tam už nesmí nikdy čas trávit.

Tenhle kožený vak totiž zná,
měl ho s sebou tenkrát ve městě,
jak jen jeho úmysl pozná,
jsou její obavy na místě?

Zalezla za kavalec do rohu,
je to tu její poslední noc?
Kdyby tak jen poznal její touhu,
jak zůstat s ním zde si přeje moc.

Lovec sepsal vše, co bude nutné,
ve městě do zásob nakoupit,
ty konzervy pokud možno chutné
a barmance úsměv uloupit.

Fence nechat dát očkování,
lékař ať podrobí ji prohlídce,
příroda nemívá slitování
a on hned tak ztratit ji nechce.

Už by mu chyběla...
Autor Lorraine, 28.08.2008
Přečteno 364x
Tipy 24
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, labuť, s.e.n, Meriel, Kozoroh 1, a_tao, vodnař, enigman, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím zčeho ten strach,asi jsem něco přeskočila.

31.08.2008 20:59:00 | s.e.n

Fenka se chvěje oddaností a nejistotou...

28.08.2008 22:06:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí