Polibek z okvětí

Polibek z okvětí

Anotace: :)

Polib mě lásko má, polib mě hluboce
jen Ty víš jak po tom žhnu
jak moc jsi žádoucí, tak polib mě divoce,
Ty přec víš po čem prahnu.

Rty jsou jak poupata, tiše se rozpínají,
po ránu uzavřeny tmou,
chtěl bych je milovat, před Tebou tají,
nenech je Lásko uvadnout.

Jen letmý dotek Tvých rtů, co krásnou vůní voní
je to jak nektar z okvětí
pod rosou lásky se pnu, ty ke mně se kloníš
otvíráš mi své objetí.
Autor Ďábel sám, 01.09.2008
Přečteno 436x
Tipy 8
Poslední tipující: lovelienka, igniss, pejrak, Bíša, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v posledni sloce ti nevysel rym a nepochopila sem tam jednu vec..ale ted nevim jakou, podivam se

02.09.2008 07:54:00 | saddova

jo tohle
" chtěl bych je milovat, před Tebou tají"

02.09.2008 07:54:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí