bez názvu

bez názvu

Anotace: ... neopětovaná láska je možná horší než žádná. Naštěstí tohle je psaný už dávno a já tu svojí Lásku přeci jen našla :-)

Jak ráda bych se dala - Tobě,
ale Ty bys mě radši viděl v hrobě.
Tvá ruka v rozloučení té mé stisk podala,
já radši, aby mě navždy kolem ramen objala.

Z lásky k Tobě ztrácím rozum, šílím,
Ty mě chceš opustit, nebo se mílím?
Tvé krásné oči, což nevidí mou touhu?
Chci se Tě dotýkat, líbat Tě - mohu?

Miluji Tě - je to špatné? Snad.
Ale když ne Tebe koho pak mám milovat?
Autor Sandra_T, 23.08.2005
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí