Vhled

Vhled

Anotace: Toto je vhled do mého života.

Toto je vhled do mého života
toto je podivný útěk
vnímám svou pravou vůli
která mě doprovází

Toto je tanec duše
který mě objímá
toto je první šance
dát věci do pořádku
kráčet dál
veden světlem

A atmosféra lásky
ve mně stoupá
teď k tobě mluví
jasně ti říká
oheň stále hoří

Moudrosti věků
přežeňte se přeze mne
zvětšete mé smysly
osviťte mne
veďte mne dále
do nekonečna

A atmosféra lásky
ve mně stoupá
teď k tobě mluví
jasně ti říká
oheň stále hoří

Teď k tobě mluvím
oheň stále hoří
ať děláš cokoli musíš dávat lásku
svět se stále točí musíš dávat lásku

Teď k tobě mluvím
Autor Quoman, 02.09.2008
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, WhiteSkull, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST... zejména za ten konec, ale jinak tomu Tvému vjemu do života rozumím...;-)

02.09.2008 23:10:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí