Já...

Já...

Anotace: jsem...

Zrazená,smutná,zoufalá...
...vlastní vinou..
Stojím nad propastí svých myšlenek..
a možná,snad vypadám nevinně,..navenek
...mýlí ten klam..
Zhřešila jsem touhou mít tě jen pro sebe
...zde přemýšlím o své chybě..
zbloudila duše má..,vím..chtivě
Za chvíli pocitu nadvlády teď musím
přemýšlet o svých činech..
..zoufale..
prosím o pomoc všechny mé anděli..
pomozte mi odčinit mé hříchy z pondělí...
Autor Natalie Kolářová, 23.08.2005
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí