Skrz mříže zlaté brány

Skrz mříže zlaté brány

Anotace: ...

Opatřila si mě křídly
dala mi svobodu
a tvář
nezapomenu na Tebe
až jednou odletím
chci říct jenom...děkuji
/za okny teď možná letí
jiná křídla
s mužskou vůní/
řekla jsi mi tichá slova
zahřála mou duši
a rty
nezapomenu na Tvé něhy
až jednou budu sám
chci Ti říct jen...děkuji
/na klavír teď možná hrají
prsty jiné
mužské ruky/
dala jsi mi svoji ruku
důvěru
a klíče
nezapomenu na ty dveře
které vedly do Ráje
chci říct jenom...děkuji
/po schodech teď možná kráčí
černé boty
čísla muže/

chápu to
když dívám se
na vás dva
/skrz mříže
zlaté brány/
nezapomenu
...děkuji
Autor Muta cum liquida, 03.09.2008
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: Cristinne, Myrja, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné :)

05.09.2008 21:21:00 | Cristinne

líbilo... dojalo... muhehe, sem nějaká přecitlivělá...

03.09.2008 22:18:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí