Veverce

Veverce

Anotace: Našla si?

Tři oříšky pro veverku :-)

Co v nich se skrývá
netuším.

Ale snad tam najdeš...

Alespoň malý otisk lásky,
která je přílišná,
než aby se celá vešla.
Snad se jí vejde dost,
aby Tě ošatila, uživila,
(s autem nepočítej,
barák taky nemám :-) )
zahřála a pohladila

a

vykreslila úsměv
každé ráno
do Tvé krásné tváře.

Možná tam bude i polibek,
co pověsíš si na řetízek
a připevníš ke krku,
třeba časem ho navlečeš
i na svůj prstík,
nevím jestli prstík v rohlíku
nebo rohlík z prstíku
(na tohle nemám autorské právo,
to přiznávám, tak potom neryj)
Ale hlavně

se Ti otiskne na rtíky
Tvé krásné rudé rtíky
vlhké a obnažené
co již neskrývají nic
a neptají se,
protože polibek
opětují.

A možná by se nalezlo
i něco, co by zahřálo Ti duši,
ať už s pár promilemi
nebo nulami na konci
ale třeba jen se smíchem
s jiskrami v očích
se steny slasti
a výkřiky radosti
co dotknou se srdce
a dají nám oběma
na chvíli
pocit nesmrtelnosti,
který zažíváme,
vždy
když jsme spolu.
A to
z prostého důvodu,

protože



miluji!
(víc ;))
Autor Demedalex, 03.09.2008
Přečteno 469x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, Bíša, Maro Deives, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vynutil sis ten tip, tak si ho teda užij

04.09.2008 21:42:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí