Vyšší láska

Vyšší láska

Anotace: Unášen veden výše, má duše unášena v ohni, unášen vyšší láskou

Mohu poznat více než cítím
tak skutečné je to planoucí
mohu se téměř dotknout
toho žáru vroucího
který se chystá plně rozhořet

Unášen veden výše
má duše unášena v ohni
unášen vyšší láskou

Vzdávám se vší kontroly
pro touhu která mě pohltí
a vede mě za ruku do nekonečna
které leží v mém očekávajícím srdci

Unášen veden výše
má duše unášena v ohni
unášen vyšší láskou

Nebesa spočívají na křídlech lásky
přes tolik věcí se můžeš přenést

Unášen veden výše
má duše unášena v ohni
unášen vyšší láskou

Vzdávám se svého srdce i duše
abych je zasvětil vyššímu cíli
unášen unášen vyšší láskou
vyšší láskou
Autor Quoman, 04.09.2008
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí