Nemá to smysl miláčku

Nemá to smysl miláčku

Anotace: Co mělo začít končí, léto se s námi loučí a podzim už je na spadnutí, přeju Ti štěstí a lásku podle chuti.

Nemá to smysl miláčku,
Ty jsi tam a já tady.
Létáš si na svém obláčku,
a stavíš z písku hrady.

Nemá to smysl miláčku,
život jako kůň běží.
Dneska si sfoukneš šlehačku
a zítra jenom peří.

Nemá to smysl miláčku,
každý z nás má své cíle.
Na pampelišky chomáčku,
ve vzduchu strávit výlet.

Nemá to smysl miláčku,
já ztrácím čas, Ty sílu.
Obědváš rajskou omáčku,
doma se stavíš k dílu.

Nemá to smysl miláčku,
pochopit to lze lehce.
Ty sníš si o svém baráčku
a měnit věci nechceš.

Nemá to smysl miláčku,
co začít mělo, končí.
A láska jako z bijáčku
se s námi dvěma loučí.
Autor grázlík, 05.09.2008
Přečteno 379x
Tipy 11
Poslední tipující: Dračičák, Lenni, Jaromila, Romana Šamanka Ladyloba, Pika, Myrja, danaska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutek nakreslenej do písmenek.

08.01.2009 01:06:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí