Toulání

Toulání

Anotace: ....co bylo,už není...

Já chci se toulat
daleko od lidí,
to kouzlo dálek nikdo nevidí.

Procházet lesem,
co krásně voní,
brouzdat se řekou,
kde rybky se honí.

Jenom tak ,sama,
se svým svědomím,
utíkat před sebou,
však já neumím.

Tak svoje trápení
v srdíčku nosím dál.
už je to dávno,
co sis tu hrál.

Pořád tě vidím,
a slyším hlasy z dáli,
je to však pouhá vzpomínka,
v očích mě slzy pálí.

Chci doufat,
že je to pouhý sen,
snad budeš tu zítra,
nebo až za týden.

Tak toulám se po horách,
bez tebe,stále sama,
jak růže mezi fialkama.

Vím,nejsi tady,
a návratu už není,
však přijde čas,
mé rány budou zahojeny.
Autor sondulacek, 07.09.2008
Přečteno 359x
Tipy 11
Poslední tipující: jita.1965, igniss, bokken, bajli33, Květka Š., Mraveneček, mamina, Actafool, okapovaroura
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ano,smutná ale hezká..

09.09.2008 19:58:00 | igniss

pěkná i když smutná básnička ;)

08.09.2008 08:24:00 | bajli33

Taky mám takový zvláštní pocit..ta to TIP.

07.09.2008 21:56:00 | Mraveneček

nevim proč, ale mam z toho husí kůži..je to za ST!

07.09.2008 20:47:00 | Actafool

To je pěkňoučký...

07.09.2008 16:21:00 | okousaná od světlušek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí