slib pro mou lásku

slib pro mou lásku

Anotace: pro mou jedinou...

já slibuju milá že tě budu mít rád
a po celý život vždy při tobě stát
tak prosím tě věř mi jinou nehledám
já chci být jen s tebou nebo na věky sám

a tak tvou lásku sháním
a všechno za ní dám
tvoje štěstí je mé přání
a věrnost ti přísahám

má láska sílí každou vteřinou
to je slib pro mou milou
pro mou jedinou
Autor někdojiný, 08.09.2008
Přečteno 762x
Tipy 2
Poslední tipující: NiQuS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné...T

08.09.2008 14:02:00 | NiQuS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí