Stejná

Stejná

Anotace: Jsem nebo ne? Sem já nepatřím, ale snad mi to prominete

Mohu se zlobit na tebe
což jiné srdce nosím v těle?
Není stejná krev,
což jiné emoce prožívám?

Ztroskotám v bouři u neznámého ostrova

Chci se i já smát a veselit.
Jsi ty a budeš,
jsi sám sebou a brouzdáš si ulicemi lásky,
skrytě se modlím,
chci tě
jen si tě kousek ochutnám.
Autor Bohém z Pernštejna, 08.09.2008
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí