Přání za svítání¦

Přání za svítání¦

Anotace: ¦

Chtěla bych zítra ráno vs/ztát
a mít Tě vedle sebe jako dnes
na Tvoje oči zaťukat
a jednatřicet polibků Ti na ně obtiskat

A potom přitulit se aby Ty ses taky tulil
bylo by vnímat kůží rozespalý hlas
zvuk by se přes naše rty půlil
a dozníval by v nás

Můžu zas někdy lentilky si brát?
..hodíme oblohou pár barevných pih
poplujem v kočárku do nebe spát
drž se mých dlaní a já budu tvých

Tak aspoň zítra ráno zavolám
přes dálku přestupových pásem
a ty netušíc v spaní kdo jsi sám
ozveš se ... rozespalým hlasem

... tím svým roztomilým hlasem ...
Autor slečNa Há., 08.09.2008
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, DodgerKT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásně, s něžným citem namalovaná báseňka.

28.10.2008 16:13:00 | Špáďa

ty lentilky, barevne pihy a hlavne plujici kocarek...dobre:)

08.09.2008 20:44:00 | DodgerKT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí