Jedno mazlení

Jedno mazlení

Anotace: Zase na kolenou klečím a k té jediné se modlím!!!

Zase na kolenou klečím
a k té jediné se modlím
která má sílu unést bolest
aby mi všechno odpustila

Ach dívenko
veď mě do své temnoty
když mě tento svět chce
a to je to nejhorší
zanechat odmítavým
jen jedním pomazlením
se stanu požehnaným

Když jsi myslíš
že už znáš
každou ulici a každou cestu
podívej se ještě jednou na to
co za staré považuješ
a něco nového najdeš

Bojím se před světlem
vždy jsem miloval noc
a ty mi nyní nabízíš
nekonečnou temnotu

Musím uvěřit
že hřích pozdvihne člověka
je to tou náladou
že to zrovna chápu
nechalo nás to tam
kde jsme začali
Autor Quoman, 09.09.2008
Přečteno 584x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí