Vyznání

Vyznání

Anotace: ***

Musím se tě ještě dotknout lehce,
jako kapka vody na tekoucí řece.
A splynout s tebou v jednu vrstvu,
dotykem svým být tvým klubkem hebkých prstů.
Hladit tě jimi jako písečná duna v horké poušti,
budu tvým stínem, který tě neopouští.
A ať na chvilku zhasneš pro touhu být chvíli sám s sebou,
nezapomeň, že tě miluju a život půjdem vždycky ve dvou.
Autor melebele, 09.09.2008
Přečteno 904x
Tipy 8
Poslední tipující: Manon.H, el viento, Bíša, Triffid Kolbe, enigman, Actafool, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...za poslední větu tip

09.09.2008 06:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí