devět oltářů

devět oltářů

Anotace: Drobné ohlédnutí zpět. E

Již mnoho slzí teklo.
Za samotu kanuly.
A mnoho žalů seklo,
co spáry svoje zatnuly

do srdce....do duše.

A mé lásky samotě
daly devět oltářů.
Jako kdyby labutě,
pro pár nových polštářů

obětovali se....a peří své dali.

Devět mohyl kamenných,
které smutek budoval
z nadějí mých zraněných.
Dlouho na to studoval.

Dlohou dobu na to měl.

Studoval by věčně stáli.
Majestátně. Hrdě.
By lásky další už se bály,
že zanikly by tvrdě.

A více smutku nesli.

E
Autor Erien, potulný bard, 09.09.2008
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Ctěný pán, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí