Poslední milování

Poslední milování

Anotace: ...

Já věděla, že je to naposled,
Tehdy jsem vyplakala duši,
Dělala jsem vše co máš rád,
Co se nesluší…
Tušila jsem,
Jaké to bude,
Živočišnost a touha,
Osamělá noc, dlouhá,
Svedla jsem Tě k ránu
Ve vaně jsme spolu byli
Jeden druhého jsme myli
Tolik vášně
Z nás
Chtěla jsem slyšet Tvůj hlas

Dělala jsem i to, co nemám ráda
A nakonec umyla Ti záda

Pak…

V koupelně jsem osaměla
A plakala jsem hodiny
Připadala jsem si jako pouhá
Součást lidské spodiny

Mezitím ses přišel zeptat: „Lásko, co se stalo?
Sama jsi to chtěla, přece..“
Vím, a fakt ne málo…

Oči prázdné,
Přesycené zoufalstvím a solí –
Dívaly se provinile –
Oba nás to bolí.

Ta noc byla poslední, kdy jsem vedle Tebe spala,
Pak už jsem se přiblížit
K Tobě
Neskutečně bála.

Věděla jsem, že naposled
K Tobě tisknu svoje tělo –
Věděla jsem,
Naposled líbals víc než moje čelo.

Věděla jsem, řekla Ti to,
Ty uzavřel ses v bolesti –
Promiň, omlouvám se za to –
Poslední kus neřesti.

Je to již tak daleko,
Vidím to však jako nyní,
Ty poslední dny naší vášně,
Kdy už se ten pocit změní…
Autor Ammazonic, 10.09.2008
Přečteno 538x
Tipy 19
Poslední tipující: Seanko, Holis, labuť, Bíša, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Jiparo, melebele, Veru, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...do prkýnka,vypadám jak husa,kůže se ji podobá,tys mi dala po ránu,vzpomínky na kus života,dík

10.09.2008 09:58:00 | WAYWARD

Strašně krásný se spoustou hezkých slovních spojeních

10.09.2008 07:50:00 | melebele

Nádherná, strašně bolavá....cejtim z toho...už minulý dny / i svýho počínání:-( / ST!

10.09.2008 07:39:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí