Spolu všecko zvládneme

Spolu všecko zvládneme

Anotace: ...

Láska je jako rybka v moři,
nelze ji chytit do sítě
a moje srdce stále hoří,
bojí se, že zas ztrácí Tě...

Nechci Tě láskou svazovat,
odvést Tě od Tvého cíle,
hvězdičko, vždyť víš, mám Tě rád,
ať bílé či černé jsou chvíle,
chci při Tobě stát
a naplnit snění,
svou lásku Ti dát
a rozednění...

Mé srdce není balonek z pouti,
láska z něj neuchází,
pro Tebe směje se a také se rmoutí,
Tvá blízkost a slova mi schází...

Já chtěl bych umět zahnat ten strach,
co na mysli Ti leží,
do dálek odfouknout tak jako prach,
osušit hvězdy, když zamží...

Cítím jak srdce v mé hrudi pláče
s Tebou se začně vždy smát,
na každou bolístku léky a fáče
s láskou já chtěl bych Ti dát.
Tvé krásné sny jsou také sny mými,
mé největší přání Tvé štěstí,
zaženu všecky mraky a stíny,
dám Ti vždy útěchu v dešti.

Se mnou se lásko má nemusíš bát,
vždyť spolu všecko zvládneme,
v dobrém i zlém budu při Tobě stát,
zkonejším srdce zmámené.
Autor Akrij8, 10.09.2008
Přečteno 448x
Tipy 6
Poslední tipující: Myrja, Simísek, Nút, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná by nebylo špatné to dát,jako novomanželský slib-je to tak krásně romantické a takhle by to chtěl určitě slyšet každý od své lásky

22.09.2008 19:39:00 | mikyša

moc krásná a něžná

10.09.2008 19:09:00 | Myrja

Krásné, Jirko, krásné.

10.09.2008 19:01:00 | Simísek

není nic vzácnějšího a důležitějšího pro ženu než mít svou skálu... přístav bezpečí v náručí milovaného chlapa..muže

10.09.2008 17:14:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí