Spíš

Spíš

Anotace: Když spíš, dívám se na tebe,

Když spíš, dívám se na tebe,
tvář máš klidnou, klidnější než modré nebe.
Tvé oči, jasné jak plameny svíčky,
teď před světem se ukryly pod víčky.
někde v tvé hlavě své sny si zdáš,
komu by se nechtělo vědět, jestli i mě v nich máš.
Autor Sandra_T, 24.08.2005
Přečteno 588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí