Milenka

Milenka

Anotace: toužím

.
.
.
Koukám se na tebe a asi tě dobře znám,
je to divné ale ráda tě mám.

Chtěla bych tě napořád u sebe,
ovšem jiná si tě ukrade.

Mám prostě smůlu velikou,
nejsem tvou jedinou.

.
.
.

Nechci ti dělat jen milenku,
klidně si tě i vemu.

Jen prosím zůstaň semnou,
i když ona bude tvou ženou.

Chapu máš s ní dceru,
ale já tijí neberu.

Toužím objetí i po tvé lásce,
To je jasné-přece!

.
.
.
Autor Vacluvka, 11.09.2008
Přečteno 553x
Tipy 8
Poslední tipující: Caracol, igniss, Bíša, Psavec, Holis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je někdy bolestivá

04.10.2008 15:24:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí