JAK ZNÍ AFRODITIN SMÍCH

JAK ZNÍ AFRODITIN SMÍCH

Anotace: je to zvláštní, ale po delší době je tu zase ta moje spontánní Věc, bez úprav, bez příkras (AD PSANCI)

jsi utančená
po náročném bále
po tanci mojí hlavou

a přece to necítíš
protože jsi moje myšlenka
vzpomínka na dívku ze sna

jsem tvůj stín
který nikdo nezná
tak můžeš po mně šlapat

jsem zlosyn
a šrámy zůstaly
z jediné bitvy s ránem

doteď tě vidím
rozespalou ležet vedle mě
je brzo ráno
jen mžouráš proti slunci

doteď jsi pryč
odjetá za svým západem
a mně tu zůstala
ta prázdná svítání

jsi jako řeka
co uvnitř oblí hrany
jsi tajný akord
neuhraný

už zase tančíš
mojí hlavou
Autor journeyman, 12.09.2008
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: mamina, Myrja, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky vyjádřená představa. Tvoje spontánnosti se příjemně čtou.

14.09.2008 19:53:00 | lidus

Dobrá.

12.09.2008 23:14:00 | Psavec

líbí se mi, hodně

12.09.2008 22:27:00 | Myrja

docela pekne, jen to slovo " odjeta" mi trha ouska :)

12.09.2008 20:15:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí