Bez Tebe, lásko

Bez Tebe, lásko

Anotace: Neodcházej...

Bez Tebe, lásko smysl ztrácím,
bez Tebe do tmy se propadám,
byl jsem tak blízko Tvým něžným dlaním
v údolí stínů klopýtám...

Bylas mi sluncem a bylas mi hvězdami
neber mi, co jsme si darovali,
neplň své srdce pochybami,
když už jsme jednou milovali...

Bez Tebe jsem jen zrnko v poušti
jak studna bez pramene,
kdo miluje ten přeci neopouští,
společně překážky překleneme...

Pro lásku k Tobě já všeho se vzdám,
já vždycky chci při Tobě stát,
navždycky v srdci,lásku svou mám,
vždycky Tě budu mít rád...

V srdci mám řeku beznaděje
proč z lásky mé máš strach,
dívám se do dálky na koleje
slzy mám na řasách...

Já stále cítím v záhybech kůže
medovou vůni pod dlaních Tvých
a srdce doufá,že stíny zmůže,
vrátí Tvou lásku, vykouzlí smích...
Autor Akrij8, 12.09.2008
Přečteno 462x
Tipy 12
Poslední tipující: Simísek, Ariella13, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša, Myrja, SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta láska je čitelná z každého slova:o)

13.09.2008 00:12:00 | Holis

krásné vyznání, přeji, ať je vyslyšeno

12.09.2008 22:57:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí