Hlas zvonu

Hlas zvonu

Anotace: poesie je večná

Sbírka: Jak chutná život.

Hlas zvonu zní,
a čas námi prochází.
Dva se zastavili na nábřeží,
jsou jedna socha, jedna myšlenka
a hlas zvonu volá.

Vltava voní životem,
vlny se kolébají sem a tam,
a minulost je i přítomnost.
Chlapec s bílou hůlkou;
ochutnává život
a věže Pražského hradu:
říkají: dobrý den.

Vltava voní životem,
vlny se kolébají sem a tam
Autor Hombre, 14.09.2008
Přečteno 453x
Tipy 4
Poslední tipující: Lota, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U basne Hlas zvonu, mi to ujelo konec je dobry den. Hombre

14.09.2008 16:35:00 | Hombre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí